Veibeskrivelse

Vi ligger ca midt mellom Sveio og Haugesund.

Her er bilde beskrivelsene fra Stord og Haugesund.

Kjører du fra Stord eller Sveio skal du kjøre til en plass som heter Ekrene som ligger på 47 mot Haugesund og se etter skiltet på bilde 1

Kjører du fra Haugesund skal du kjøre til en plass som heter Ekrene som ligger på 47 Mot Sveio/Stord og se etter skiltet på bilde 2

Fortsett å følg samme skilting videre mot Ryvarden

Ca 3 min etter forje skilt, så tar du inn en grus vei med skiltet Straumen 2 her står det også ett skilt med Vikse Paintball (Plassen har blitt oppgradert med asfalt)

Kjør helt til endes av denne grus veien til du kommer til ett skilt hvor det står Vikse Paintball på høyre side(Lite skilt på stolpe)

(Den første oppkjørselen er ekstremt bratt vist du kommer med taxi/lav bil eller bare er nødt til å stoppe opp for å ta en bakke start som resultere i at eg må fikse veien:( kjør videre og snu for å kjøre opp den andre)

Da det går sauer på veien inn banen så er det satt opp en port du skal kjøre gjennom. Veldig viktigt og selfølgelig lukke denne porten!!

Så kommer du til parkeringen hvor en kan parkere og gå videre opp. (Har du mye ting med deg så kan du ringe 99467030 og få lov å kjøre helt opp) (max plass til 2 biler)

Her ser du samlingsplassen vår